11 maj

2016-05-11 | 16:19:00 | Min första lägenhet | Kommentarer (4)

Vilket väder vi fick under långledigheten. Sol och rejält med värme. Jag har fixat med en hel del i lägenheten men en kortis i lördags och i söndags hann jag ligga i min solstol på balkongen och njuta av solen också. Har ätit varenda måltid på balkongen och dörren har stått på vid gavel hela helgen. Älskar min balkong!

I torsdags så lånade jag mammas bil och åkte ut till Erikslund. Köpte en högtalare, en solstol och en massa burkar och förvaring på IKEA som jag saknade för att kunna packa upp allt i lägenheten. På kvällen kom Malin och vi satt i min soffa och drack bubbel, åt brie och lite annat gott. Småpratade om allt och inget och mitt i allt så överraskar Malin med att hon har köpt två biljetter till Maggio i sommar... Hennes nya album släpptes ju nu i dagarna och är helt magiskt och det kommer bli en magisk kväll och natt i Stockholm i Augusti den här sommaren tillsammans med en av världens för mig bästa vänner! Så satans jävla tacksam, börjar typ böla när jag tänker på det.

Annat jag har gjort är överraskats av Ida (okej bara lite halvt) som kom hem en vecka tidigare från Asien!! Flera månader sedan vi sågs senast så det var helt underbart att få krama om henne igen.... Har även ätit grillat hos mamma och pappa, satt upp gardiner, taklampa och TV i vardagsrummet, ätit middag och haft en dunderbra lördagskväll med några fina vänner och söndagskvällen avslutade jag med en gravidfotografering.

Det är konstigt det där egentligen, hur bra jag trivs i lägenheten. Alla har pratat om nya ljud och lite svårt att sova, men jag har bara känt mig hemma. Allt är halvfärdigt och vissa projekt önskar jag styra i hamn rätt snart men trots det mår jag så himla bra i min lilla lägenhet. Jag kan liksom sakna att hänga där när jag är någon annanstans och det är alltid lika skönt att komma hem. Det är tapetsering av hall, fixa blommor till balkongen, ett träd till vardagsrummet och typ att fixa kanaler att dölja sladdarna från TVn med som jag vill försöka få gjort den här veckan. Taklampor i hall, kök och sovrum vore också trevligt den närmsta framtiden men är inte lika akut, har glödlampor hänger  i taket nu och det fungerar så länge.

Den här veckan är det full rulle, men det är en bra vecka måste jag säga!

Ps, stort grattis på födelsedagen Emma, hoppas verkligen att Brighton behandlar dig precis så som du förtjänar och att du är fullproppad av nya fanstastiska minnen och erfarenheter när jag får krama om dig igen om en månad <3
Flytten

2016-05-02 | 17:57:00 | Min första lägenhet | Kommentarer (0)

Hela helgen har gått åt till flytten och till att försöka minska berget med flyttkartonger... Med hjälp av mamma och pappa så har det faktiskt gått väldigt bra! I fredags klockan 10 fick jag nycklarna till lägenheten! Jag och pappa åkte sedan hem och lastade lastbilen med alla saker innan vi åkte iväg till lägenheten. Pappa skulle byta däck på bilen så jag bar faktiskt upp allt själv förutom köksbord, soffbord, byrå, soffa och säng. Minst 20 gånger upp och ner på typ två timmar, svetten bara rann haha. Fin träningsvärk fick man också, i både ben och armar... Vi skulle ha tapetserat lite men valde att skjuta upp det till nästa helg för att istället kunna fokusera på att flytta in. Gardiner i sovrummet är numera uppsatt, allt i köket är på plats och jag har bara 4 kartonger kvar att packa upp (lite kläder kvar och alla småsaker man äger). Det mest akuta just nu är taklampor haha, men har lite provisorisk belysning just nu, typ en glödlampa i köket och sovrumslampan i hallen. Vardagsrummet blir mörkt när solen går ner förutom en liten myslampa, haha. Jag har varken TV eller internet för tillfället, men har jag tur så kommer routern på onsdag... I vilket fall som helst har jag en hel del kvar att fixa med i lägenheten och vädret ska ju vara bra den här veckan så då kan man ju göra annat än att titta på TV!

Annat som har hänt den senaste tiden är ju att Malin har fyllt år och det firade vi ordentligt i lördags genom att checka in på Plaza! Vi åt massa gott, dansade, spelade spel och morgonen efter så åt vi hotellfrukost. Mmmmmmmm!

Mitt nya sovrum ♥