Sommarlistan

2016-06-28 | 20:46:23 | Allmänt | Kommentarer (1)

Planer för sommaren?
- Jag ska till Göteborg en helg, ha lite semester där jag hoppas kanske komma ut lite i Stockholms skärgård om vädret är bra, åka till Stockholm med Malin för o bo på hotell och gå på Maggio. Åka till Barcelona med mina tjejer. Hoppas även på en repris i Hudiksvall! Lite oplanerat och lite planerat! Har även tänkt att jag ska ta tag i min lägenhet, jag har liksom inte gjort någonting i den på flera veckor. Spegeln står på golvet, glödlampor hänger i taket och jag har inte satt upp en enda tavla. 

 

Bästa sommarstället?
Här. Här badar du helst?
– I havet. Eller i en pool på en luftmadrass. Men helst i havet med saltvatten och sand och allt vad det innebär.

Hur länge ska du vara ledig?
– Tror det blir ungefär 3 veckor sammanlagt, kanske lite mindre!

Vad ser du mest fram emot?
– Sommarkvällar och det faktum att folk alltid vill hitta på något. Har roliga saker inplanerade typ hela tiden. Nu till helgen är det Cityfestivalen. Veckan efter är det Power Meet och Älgsafari (om någon av mina vänner läser det här, visst ska vi va med på det???)

Bästa sommarmaten?
– Grillad kyckling eller halloumi. Eller musslor, älskar musslor. Om det nu är sommarmat. Tycker även om jordgubbar. Helst till frukost, lunch och middag. Längtar tills priserna går ner lite nu efter midsommar! Vad kommer du köpa inför sommaren?
– Jag har redan köpt lite bikinis och sommarklänningar. Tror det kommer bli en cykelhjälm helt ärligt, cyklar så mycket nuförtiden och man har ju mognat lite haha. Nä men såg en cykelolycka för inte så länge sedan och insåg hur dumt det är att cykla runt utan att skydda huvudet. Måste köpa en typ igår. 

Vad lyssnar du helst på?
– Veronica Maggio ja tack. Svenska sommarklassiker. Eller podcasts, gärna P3 dokumentär eller Wahlgren & Wistam.

Bästa sommardoften?
– Nyklippt gräs, tång eller när folk grillar på kvällarna. Mhhhhhhhmm. 


Hur kommer du att minnas sommaren 2016?
– Som första sommaren i min egna lägenhet vilket har gjort att jag har umgåtts hur mycket som helst med vänner och mer än gärna hittar på saker mest hela tiden. Inte fel alls faktiskt!