Lilla jag

2016-01-13 | 22:45:00 | Allmänt
Jag är en jävel på att anta saker. Även på att anta fel. Jag är också svartsjuk. Inte på människors framgång, men när jag på något sätt känner mig mindre värd. Jag gråter lätt och ofta. Så fort det är bråk så gråter jag. Eller när det är en sorglig film. Eller en sorglig låt. Eller när nån åker ut i idol. Eller när jag är hungrig. Eller trött. En grinolle. Och jag säger alltid saker utan att tänka efter när jag är arg eller ledsen. Fula ord. Som sårar. Jag är också hemskt dålig på att svara på meddelanden och ta kontakt, även med dom jag älskar. 

När en har rabblat sina sämsta egenskaper kanske man ska kompensera med några bra för att få lite balans. Jag är också en hejare på att följa hjärtat och gå min egen väg. Jag bryr mig om människor, alla människor. Jag står upp för mig själv. Ni vet när man blir kallad för en sjuk jävel för att man armbågar någon i solar plexus som vägrar sluta tafsa på krogen? Den är jag. Nä ni behöver inte röra mina vänner heller. Alla drömmar jag har haft har jag förverkligat, bara kört på. Jag vet att det kommer ta mig dit jag vill. Mina föräldrar tycker säkert att jag är naiv men lovar att jag har en plan för allt (det har fungerat hittils). Och viktigast av allt, jag tänker inte leva i en negativ och ledsen anda. En dag ska man dö och då tänker jag inte vara ledsen. 

Är så djup ikväll vettni. 


En bild som gör mig glad. Så mycket känslor i denna bild för mig. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Det är ju det som är det bästa med dig! Att du är en liten grinolle som blir arg när du är hungrig och som bryr dig om alla runt om dig så mycket att man undrar hur du orkar ibland. Herregu finns inget bättre än att göra en high five med dig på krogen efter att du har armbågat någon!!!! Puss

2016-01-13 @ 23:26:24
URL: http://malinjuhlin.forme.se
Postat av: Emma

Du har riktigt grymma positiva sidor och är så glad att du är du!! Beundrar dig så mycket att du vågar gå din egen väg och står upp för vad du tycker och tänker! Heja dig, puss!

2016-01-16 @ 14:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback