20 april

2016-04-20 | 09:14:00 | Allmänt

Livet rullar på. Helgen blev bra! Började lördagen med att åka till Signalisten (ett boende för asylsökande) för ett projekt som Jonnas mamma Icka håller i. Jag var med och la pärlplattor tillsammans med barnen, vi övade lite svenska men fick väl främst leta färger som dom behövde till sina mönster & flaggor :-) Kom hem och började med projekt slipa köksstolar. Efter en timme skakade mina händer haha. På kvällen åkte jag hem till Emma och Anton för inflyttningsfest! Blev även en grym utgång på det!

Söndag morgon när jag vaknade satte jag mig äntligen med bokföringen. Fick även hjälp av mamma med deklarationen och momsrapporten så nu är allt på den fronten klart. Så himla skönt! Det tog några timmar, men nästa gång går det nog smidigare. Åkte sen hem till Malin en sväng och bara chillade.

Ihhh nu kan jag säga att jag flyttar nästa vecka! 10 dagar kvar! Blir nog inte inflytt direkt då jag ska tapetsera lite men förhoppningsvis tar det bara några dagar. Alla de mest akuta sakerna är fixade (typ försäkring, flyttanmälan o.s.v.), så nu är det mer fix med sådant som ska vara i lägenheten. Slipa & olja balkongmöblerna, måla köksstolarna, köpa in massa saker som jag saknar. Välja tapet/färg, beställa och boka massa saker samt flyttpacka. Ändå roliga saker! Pappa hjälpte mig att slipa klart stolarna igår, samt att dom fick en omgång målartvätt också så nu är det bara att sätta igång och måla! 

Solen skiner idag, jag är glad och jag har tusen roliga saker att se fram emot de kommande månaderna! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback