En massa text

2013-02-19 | 20:21:00 | Allmänt | Kommentarer (2)
Det har varit en fartfylld vecka. Den 14 Februari hade vi vernissage med klassen på länsmuséet. Efter det fortsatte jag, min familj och loves familj ner på stan och åt lite allahjärtansdagmiddag. Somnade gott i världens bästa famn. En sån klysha att skriva så, men det är så himla sant. Finns verkligen ingen bättre plats. På fredagen dansade jag zumba med lite vänner, på lördagen firade vi mamma och pappa som har varit förlovade i 25 år, det blev stormiddag med familj, där även Love och Mollie ingår numera :P Söndag var det planering inför Ghana, vi håller på att skriva stipendier. Och så denna vecka.. det är full fart vill jag säga! När den här veckan är slut är det jobb och en veckas semester som gäller i 6 veckor i alla fall, knappt någon skola förutom 3 ynka lektioner. Så JÄKLA skönt. Inte att jobba på båda loven kanske, men cash is king, eller vad säger man? Den här veckan är det dock fokus på en inlämning, ett prov och en redovisning. Att det är ett matteprov behöver vi ju inte fokusera på dock...

Lite goda snittar som det bjöds på. 
Dem var omtyckta, som ni ser! 
Det var en massa kärlek på vår vernissage också! 
Och så en bild på Emma, mig och Ida. 

Ps. Har en massa fler bilder men min data laggar så det får räcka nu. 

10 februari

2013-02-10 | 18:57:00 | Sport | Kommentarer (4)
En bild jag tog på Love när han var ute med crossen på isen! 

Halloj! Det har varit en fartfylld men rolig vecka. Varje dag och timme längtar jag till nästa träningstillfälle vilket är en väldigt grym känsla! 4 pass är vad jag har hunnit med denna vecka, två hårda fyspass, ett styrkepass här hemma och så ett zumbapass.. Det där sistnämda alltså. För de som känner mig väl: Ja, jag såg hemsk ut! Samtidigt äter jag bättre, följer mitt frukostschema och mumsar i mig kvarg (massa proteiner). Det bästa av allt är att jag mår inte dåligt när jag unnar mig sötsaker, jag äter med gott samvete. Känner mig frisk, och som en kompis med mig själv. Och det mina vänner, känns så bra! Så snälla låt alla dessa känslor vara kvar här hos mig! 

Denna vecka väntar något prov, kanske någon inlämning (måste kolla upp det där, har noll koll), samt utställning med klassen på länsmuséet. Alla hjärtans dag är det ju också, och jag klagar ju inte för en anledning till lite extra mys! Ska försöka kika in här och skriva lite när jag kommer ihåg nu i veckan. Kanske ta lite bilder också. 

Slut på viloperioden

2013-02-01 | 21:54:10 | Allmänt | Kommentarer (1)
 
En lite random bild, som är till skolans lånekort..vi hade lite kul i studion i tisdags. 

Det är dags för lite förändring! Efter ett långt upphåll från träningen är det nu dags att komma igång igen. I alla år har jag tränat mellan 3-5 gånger i veckan vilket jag tappade helt då jag fick så mycket problem med min mage. Nu när jag vet hur jag måste agera för att må bra så är det dags att ta upp träningen igen! Bara längtar efter tuffa pass, muskler som värker och svett som rinner! Jag kommer inte bara att ta upp träningen igen, utan även att följa ett enklare kostschema. En "gottisdag" i veckan då jag får äta vad jag vill, medan jag kommer att hålla mig från bröd o.s.v. de andra dagarna. Det är dags att börja ta hand om kroppen igen, och att bli lite mer fit är ju bara ett stort plus! 

Jag kommer att köra väldigt varierad träning, på måndagar blir det styrka (cirkelträning) i en timme, tisdagar tänker jag köra spinning och på fredagar blir det.. zumba! Får alltså styrketräning, konditionsträning och ett kordinationspass med en härlig mix! På helgen blir det även där något pass, helt valfritt! Det känns otroligt bra med friheten att kunna göra precis det jag känner för. Har införskaffat mig ett träningskort på actic och det finns hur mycket som helst alla dagar, pass, gym, simning o.s.v. Känns toppen! Blir så himla pepp bara jag tänker på det, om det gick skulle jag dra iväg på ett pass nu direkt, men det får nog tyvärr vänta till imorgon eller på söndag haha!

Det blir även till att införskaffa nya träningsskor och kanske lite nya träningskläder på det, är motiverad till tusen så nu kör vi!