21 oktober

2012-10-21 | 20:49:18 | Instagram | Kommentarer (1)
Har överlevt min värsta vecka under hela det här året. PMS utan dess like. Har skrattat mycket, men framför allt så har jag gråtit. Fått massor av stöd från mina vänner och och min finafina pojke. Hade en grym fredagskväll hemma hos Emma med världens underbaraste människor. Pratade så jag var alldeles hes när jag åkte hem där lite innan klockan ett. Men fredagen var också en hemsk dag. Min kurrebebis är gammal, och i fredags trodde jag faktiskt att han skulle somna in, men han verkar lite piggare nu. Skulle ha pluggat massor idag men känner mig inte på humör över huvudtaget. Åkte till Love och kramades ett tag. Måste plugga lite nu i alla fall, men sen får det bli en tidig kväll. 

Har nog aldrig velat komma bort så mycket som nu. 

so old and so beautiful

2012-10-13 | 18:15:47 | Instagram | Kommentarer (0)
Hej mina vänner. Yasuragi är allt som har hänt sedan imorse. (Okej, lite morgongos med Love, film och One Tree Hill). Vill bort just nu, vill sitta på låga kuddar i ett varmt och underbart Thailand under natten och lyssna på jävligt bra livemusik. Sådant hemmastuk. Någon som kan betala för biljetter för mig, mina vänner och min pojkvän? Vill egentligen bara ta studenten nu, för då är det bara pengaproblemen som kan stoppa mig från att verkligen göra det! Ut i världen, lära mig nya saker på det sättet, känna hur man verkligen växer som person. Skolan känns tråkig och otillräcklig. Kan vara därför jag tittat på alldeles för mycket serier den senaste tiden. Kör i alla fall hårt med träningen just nu vilket känns skönt, och har dessutom börjat jobba. Mål ett är en ny kamera till jul, men sedan ska jag spara pengar till att resa. Sommaren som kommer blir jag 18 och jag tänker då ge mig iväg på äventyr. 


5 oktober

2012-10-05 | 14:49:00 | Allmänt | Kommentarer (1)
Det var ju ett tag sedan jag bloggade nu.. en vecka sedan? Har hunnit med mycket: varit på en inspelning av Vem kan slå Filip & Fredrik, haft filmmys med Love och kommit igång med träningen igen! Igår efter träningen åkte jag hem till Love och åt lite bullar men umgicks mest med Kim och spelade Quiskampen (hej beroende!). Idag är jag ledig från skolan så tog bussen med Love imorse för att spendera dagen i min säng med världens bästa serie, OTH, dagen har hittils varit perfekt, och ditåt verkar den fortsätta! Ska nämligen jobba på Ladies night ikväll, kommer nog bli grymt kul! Helgen är dessutom fullbokad med tjejkväll imorgon och match på söndag, fullt med roliga planer alltså! Nu ska jag försöka fixa lite lunch och snart är det dags att bege sig mot bomben! En helt perfekt start på Oktober månad.